Vágólapra másolva!
A világ legszexisebb golfozónője, Paige Spiranac lenyűgözte a rajongóit, amikor megmutatta nekik a golfpályára való bejutáshoz szükséges ruháit.

A szuperszexi golfsztár a közösségi oldalán osztott meg egy videót, amelyben az egyik szettjét modellezte.

Paige Spiranac szívéhez az az öltözet áll közelebb
Fotó: _paige.renee@inst

A 31 éves szexbomba többnyire általában nyilvános pályákon játszik, de néha ellátogat egy előkelő country clubba is. Annak érdekében, hogy a legjobb pályákon játszhasson, a szokásos szűkös ruháit olykor konzervatívabbra kell cserélnie.

Paige Spiranac a videójában bemutatta ruháját, amely szűk fekete nadrágból és egy cipzáras felsőből áll. Ez után azt is szemléltette, hogy a country clubba inkább felhúzott cipzárral közlekedik, hogy a dekoltázsa ne szúrja ki mindenkinek a szemét.

A 31 éves szépség a country clubba kicsit szolidabb öltözékben szokott járni

A videót Paige Spiranac az Instagram-oldalán posztolta, a közel 4 millió követőjének legnagyobb örömére. Rajongói imádták a videót, és azonnal elárasztották a kommentszekciót a bókjaikkal. 

Paige Spiranac gyakran osztogat "golfozási tanácsokat" az interneten, a témát természetesen nem a legszakmaibb szempontokból közelíti meg.

Nemrég azt fejtegette, hogy nagy mellekkel kifejezetten nehéz ezt a sportágat űzni, mert hátráltatja a sikeres ütés kivitelezésében.

Rajongói gyakran vádolják azzal Spiranacot, hogy a mellei nem igaziak, de ezt rendre cáfolja az egykori golfozónő, akit merész képei miatt korábban már az Instagramról is kis híján kitiltottak.