Vágólapra másolva!
A labdarúgó NB I 2. fordulójának hétfői zárónapján két találkozót rendeztek: a fővárosi derbin a REAC 2-0-ra legyőzte a Vasast, míg a vidéki gárdák, a Fehérvár és a Kaposvár megosztoztak a pontokon előbbi együttes otthonában.

Labdarúgó NB I, 2. forduló:
REAC - Vasas 2-0 (1-0)
Budai II László-stadion, 1000 néző
v.: Mészáros
REAC: Farkas B. - Horváth G. (Dinka, 67.), Cseri, Kapcsos, Sallai - Kőhalmi, Erős K. (Virágh, 81.), Polonkai, Madar (Varga Z., 67.) - Nyerges, Torma.
Vasas: Németh G. - Balog, Kovács G., Unierzyski, Tóth A. - Kincses (Skita, 83.), Somorjai, Pavicevic, Németh N. (Kiss K., 65.) - Lázok, Rebryk (B. Tóth, 53.)
gól: Madar (43.), Kőhalmi (78.)
kiállítva: Torma (84.)
sárga lap: Erős K. (29.), Cseri (33.), illetve Tóth A. (57.)

2. perc: Kincses jobb oldali szabadrúgása után Lázok fejelhetett 5 méterről, de a labda kevéssel a kapu fölé szállt.

14. perc: Somorjai adott nagyszerű labdát a beinduló Rebryknek, aki 13 méterről lőtt a kapu mellé.

18. perc: Torma tette ki balra a labdát a felfutó Madar elé, aki egy csel után lőtt, de 13 méteres lövését szépen védte Farkas.

30. perc: Kincses iramodott meg a jobb oldalon, majd 16 méterről lőtt, de a labda elkerülte a kaput.

44. perc: jobb oldalról Torma emelt középre, és a mindenki feje felett átszálló labdát Madar szerezte meg a hosszú oldalon, majd egy átvétel után a bal sarokba vágta (1-0).

49. perc: Kincses jobb oldali szöglete után Lázok csúsztatta meg a labdát, de Nyerges a kapu torkából menteni tudott a berobbanó Unierzyski elől.

59. perc: Pavicevic játszotta be a lesre játszó védők mögé a labdát, de Somorjai 10 méterről fölé lőtt.

78. perc: Sallai ívelt a bal oldalról a hosszú oldalon üresen álló Kőhalmihoz, aki egy átvétel után 12 méterről a hálóba lőtt (2-0).

84. perc: Torma sértette meg az egyik partjelzőt, s ezért a játékvezető kiállította a rákospalotai csatárt.

Az első félidőben az angyalföldiek támadtak többet, ám helyzeteiket rendre elpuskázták és ahogy az ilyenkor lenni szokott, az egyetlen valamire való REAC-akció gólt eredményezett.

A szünet után a csapatok gyakorlatilag lemásolták az első félidei játékot: a piros-kékek a kapu előtt határozatlanok maradtak, míg Aczél Zoltán együttese Kőhalmi révén bebiztosította a győzelmet.