A dj megismerkedett a Kalasnyikovval

Vágólapra másolva!
Decemberben Add 2 Basket az oroszországi Izhevskben pakolta a korongokat - a város tizennyolc órányi távolságra van vonattal Moszkvától, és mivel Gensi nem tartotta jó ötletnek felülni egy negyven éves Tupoljev 134-esre, inkább a síneket választotta. A Housemusic.hu cikke.
Vágólapra másolva!

Add2Basket hét állomásos bulgáriai turnéja után november 16-án a Lett fővárosban, Rigában játszott a legendás Nautilus klubban - előző héten Sultan, a következő héten Nic Fanciulli pörgetett ugyanitt.

Gensi a helyi rádióban is tiszteletét tette egy live-mix erejéig. Ezek után számos hazai fellépés várta.

A repülőút elől való meghatrálás kapcsán azt monda: "Ettől függetlenül az idei év egyik legjobb hétvégéjét töltöttem el Oroszországban, nagyon meleg fogadtatás ért a klub részéről.

A klub neve Friday és az előttem levő héten Manuel Tur lépett fel ugyanitt. Nagyszerű buli volt, másnap elvittek a Kalasnyikov múzeumba, lőttem igazi Kalasnyikovokkal élesben. Elvittek Csajkovszkij szülőházához is, a vasárnapi teljes napot pedig Moszkvában tölthettem.".

Add2Basket kiadója egyre nagyobb figyelmet és elismerést kap, és egyre feljebb jut az eladási listákon. 2008-ra máris tizennégy nótára szerződött a kiadó, ráadásul olyan névvel tarkítva a palettát, mint Jody Wisternoff, aki a Way Out Westben Nick Warren társa.

A kiadó menedzselésén és az új zenéken túl persze a külföldi fellépések sem maradnak el 2008-ban sem, legközelebb január 16-án az Arab Emirátusokban szolgálja ki a közönséget, mégpedig Dubai első számú klubjában, a Club Zinc-ben.


Party Brazíliában

Housemusic.hu