Vágólapra másolva!
Edzésen egymásnak esett Dudu Aoute és Gustavo Munoa, a spanyol élvonalban szereplő Deportivo La Coruna labdarúgócsapatának két kapusa.

Az incidenst követően a klubvezetés - Miguel Angel Lotina vezetőedzővel együtt - úgy döntött, nem nevezi a két játékost a Villarreal elleni vasárnapi bajnoki mérkőzésre.

Az öltőzőben történt ökölcsatában az Aoute arcán esett sebet hat öltéssel kellett összevarrni.

Az eset azután történt, hogy Aoute - miután elvesztette az első számú kapus posztot - egy rádióállomásnak úgy nyilatkozott, nem érzi igazságosnak a döntést.

* * *

A Real Madrid megközelítőleg ugyanannyit - vagyis 6 millió eurót - kaphat Antonio Cassanóért, mint amennyiért annak idején megvásárolta az olasz labdarúgót. Erről a Marca című spanyol sportnapilap adott hírt internetes oldalán.

Két esztendeje ekkora summáért szerezte meg a támadót a királyi gárda, s jelen állás szerint csaknem veszteség nélkül adhat túl rajta - ha megveszi őt a Sampdoria. Márpedig az itáliai klub az újság tudomása szerint nagyon is hajlik rá, hogy 5,5 milliót adjon érte a Realnak. Cassano, aki még a honfitárs Fabio Capello madridi edzősködése idején lett kegyvesztett (az öltözőben egyszer kis híján még ölre is ment a két talján), alig játszott, végül visszatért Olaszországba.

Walter Mazzarri, a Sampdoria vezetőedzője mostanra győződött meg arról teljesen, hogy szüksége van a játékosra, s azt kérte a klubvezetéstől, hogy végleg vásárolják meg a náluk jelenleg kölcsönben lévő Cassanót a spanyoloktól. A Marca úgy tudja, ez ügyben már meg is kezdődtek a tárgyalások a két klub között.

Talentino, ahogy Itáliában Cassanót ismerik, nagyon jó idényt tudhat maga mögött. Visszanyerte a fizikai erejét, kiváló a kondíciója, tartósan jó formában futballozik, szerzi a gólokat és remekül érzi magát a Sampnál, amely neki is köszönhetően várhatja a hétvégi fordulót a kilencedik helyről a húszcsapatos élvonalban.