Ismert arc az új krimisorozatban

Vágólapra másolva!
Patrick Swayze megkezdi az új krimisorozat forgatását a nyáron, amelynek bevezető (pilot) epizódját tavaly decemberben készítette el, mielőtt kiderült volna, hogy rákbeteg.
Vágólapra másolva!

Az 55 éves színész az Arts and Entertainment kábeltársaság The Beast című sorozatának egyik főszerepét kapta meg: veterán FBI-nyomozót fog alakítani, aki fiatalabb kollégáját (Travis Fimmel) vezeti be a fedett nyomozás rejtelmeibe, ám közben titokban belső nyomozás folyik utána. "Sokáig kutattam, hogy olyan figurát találjak, aki sokoldalú, nem kiszámítható, ráadásul szórakoztató" - nyilatkozta arról, hogy miért döntött a zsaruszerep mellett.

A Hollywood Reporter szerint egyelőre 13 epizód elkészítését tervezik - általában ennyit rednelnek meg elsőre a tévétársaságok (a többi logikusan a nézettségtől függ). A munka augusztusban kezdődik Chicagóban és négy hónapot vesz igénybe.

Swayze hónapok óta küzd hasnyálmirigyrákkal. A People.com úgy értesült, hogy a sorozat forgatása alatt végig folytatnia kell a kezelést (többek között kemoterápiát kap). A sztár és a stúdió ezúttal nem adtak ki közleményt az egészségi állapotáról, de Swayze korábban közölte, hogy az eddigi kezelések eredményesek voltak.