Vágólapra másolva!
Miután a Dunaferr Női Kézilabda Kft. vezetése közleményben tudatta, hogy "pénzügyi nehézség miatt az eddigi színvonalú, eredményes működtetéshez nem állnak hiánytalanul rendelkezésre megfelelő anyagi erőforrások", komoly veszélybe kerül a tavalyi ezüstérmes együttes. A hírek szerint kulcsjátékosok távozhatnak, Lovász Zsuzsa már jelezte is, külföldre készül.

"Már bejelentettem a vezetőknek, Dunaújvárosban semmilyen körülmények között nem maradok!" - nyilatkozta a klub hivatalos honlapján Lovász Zsuzsanna. A válogatott szélső, aki az utolsó szűkítésnél került ki az olimpiai csapatból bővebben nem kívánt nyilatkozni, azt azonban elárulta, külföldre szeretne menni, magyar klubról egyelőre nem is gondolkodik.

"A kialakult helyzetről az elmúlt hét végén kaptak tájékoztatást az első csapat játékosai és a stáb tagjai, akik két héten belül adnak választ, a kényszerűségből szűkítésre kerülő anyagi feltételek közepette vállalják-e a további munkát" - állt a Dunaferr Női Kézilabda Kft. vezetése közleményben.

Információnk szerint a helyzet elsősorban a többet kereső, válogatott szintű játékosokat érintheti, így nagy kérdés, vajon marad-e a gárda gerincét adó két kapus, Paula Ungureanu, illetve Sanela Knezovics, valamint Ferling Bernadett, Pigniczki Krisztina vagy éppen Mörtel Renáta.

A hírek szerint a román kapust szívesen látná a Debrecen, míg Mörtel a Krim Ljubljanában köthet ki.