Válik Morgan Freeman

Vágólapra másolva!
Morgan Freeman amerikai színész - aki nemrég komoly autóbalesetet szenvedett - elválik a feleségétől, Myrna Colley-Lee-től, jelentette be az Oscar-díjas híresség ügyvédje. Freeman és felesége 24 évig voltak együtt.
Vágólapra másolva!

A 71 éves, Oscar-díjas Morgan Freeman elválik a feleségétől, Myrna Colley-Lee jelmeztervezőtől, akivel összesen 24 évet töltöttek együtt - jelentette be Freeman ügyvédje és üzlettársa, Bill Luckett. A színész jogi képviselője szerint "jogi és praktikus okok miatt Freeman és Colley-Lee már 2007 decembere óta külön élnek".

A veterán színész néhány napja szenvedett súlyos autóbalesetet, az orvosai szerint jól van, bár néhány hónapig eltarthat, amíg teljesen felépül. Az autóban egy hölgy, a 48 éves Demaris Meyer utazott Freemannal - az üzletasszony csak a színész "közeli barátjaként" szerepelt az amerikai lapokban.

Freeman házasságának felbomlásáról (méghozzá a színész hűtlensége miatt) már korábban is pletykáltak, a Sötét lovag című film egyik főszereplője azonban még másfél hónapja is úgy nyilatkozott, hogy együtt van a feleségével, és a kapcsolatuk "nagyon jó", és "nem tud arról, hogy el akarnának válni".