Beszólogat a Viasat3 is

Vágólapra másolva!
November 10-től egy héten át a Viasat3-on látható a TV6 műsora, az Így tévéztek ti, melyben a hazai médiának igyekeznek kiosztani pár tockost.
Vágólapra másolva!

Hétfőtől kezdve minden hétköznap, főműsoridőben, este fél kilenctől látható az Így tévéztek ti, amelyben két műsorvezető hol sebző gúnnyal, hol tréfásan kommentálja a hazai tévés bejátszásokat. Az adásokban megkapja a magáét Hajdú Péter, Verebes István, Jakupcsek Gabriella, a Mónika Show és a Budapest TV produkciói. A két műsorvezető, Carlo és Fittikém előtt nem ismeretlenek a tévézés kulisszatitkai, hiszen évek óta "bemelegítő emberként" dolgoznak a legnagyobb televíziós produkciókban - áll a csatorna közleményében.

A honlapon látható videókból kiderül, hogy nem csak friss témákkal foglalkoznak az adások, visszamennek egy-két évet, mint Stohl András esése esetén, amit a Csillag születik-ben mutatott be, de Paudits Béla Mokká-ban előadott emlékezetes őrjöngését is előveszik. Néha pedig többet is, hiszen a műsorok végén retroreklámokat halásznak elő, Müszitől kezdve a City Grillig. Osztják a szereplőket, kap Ágica, Palik, Kiszel Tünde, Demszky, nem válogatnak.

A csatorna vélhetően kifejezetten a fiatalokra, városi kamaszokra számít, mert az idősebb korosztály nemigen tud mit kezdeni az ilyesféle szövegekkel, mint a "van, aki olyan csúnya, hogy zsákba viszik oviba, és ott is kaki a jele" vagy a "annyira vesebeteg vagyok, hogy bármikor kettéhugyozlak, mint egy hóembert".

Az eddigi, TV6-on látott produkciókból ízelítő található a www.igyteveztek.hu oldalon.