Kelly Osbourne férjhez megy

Vágólapra másolva!
Eljegyezte a barátja Kelly Osbourne énekesnőt, Ozzy Osbourne lányát. Bár a pár még csak hat hónapja van együtt, és Osbourne 23, míg a vőlegény csak 18 éves, a család áldását adta a frigyre.
Vágólapra másolva!

Kelly Osbourne brit énekesnőt, Ozzy Osboure zenész 23 éves lányát eljegyezte a barátja, Luke Worall modell. Bár a hírt hivatalosan még nem jelentették be, Osbourne néhány hete egy hatalmas gyémántgyűrűt visel az ujján, Worall pedig a Facebook internetes oldalán a családi állapotához azt írta: "eljegyezve Kelly Osbourne-nal".

"Kelly és Luke május óta vannak együtt, és nagyon szeretik egymást. A két család ugyan furcsállta egy kicsit, hogy ilyen fiatalon össze kívánnak házasodni, de mivel látják, hogy mennyire boldogok, áldásukat adták" - árulta el egy közeli ismerős a The People című brit lapnak.

Bennfentesek szerint Ozzy és Sharon Osboure, Kelly szülei már júliusban befogadták a családba Worallt.

"Hogy szívesen hozzámennék-e Luke-hoz? Persze, bármi megtörténhet" - mondta korábban egy interjúban Kelly Osbourne. "Bár nagyon fiatalok vagyok, nagyszerűen kijövünk, soha nem veszekszünk. Luke a legjobb barátom."