Vágólapra másolva!
A Manchester United a veszített pontokat tekintve máris a legjobban áll a Premier League-ben, és ha szombaton megnyeri a Bolton Wanderers elleni mérkőzését, akkor (ha csak ideiglenesen is, hiszen a Liverpool hétfőn játssza a soros találkozóját) az élre áll a bajnokságban.

A Vörös Ördögök elsősorban a védelmüknek köszönhetik a remek szereplésüket, hiszen csatáraik nincsenek csúcsformában, legalábbis ami a gólszerzést illeti, és éppen ezért különösen rossz hírt jelentett a klub hívei számára, hogy a szerdai bajnokin Wayne Rooney kidőlt a sorból.

Mindez azt jelenti, hogy Carlos Tévez a következő hetekben több lehetőséget kaphat, és könnyen lehet, hogy az argentin csatár további sorsa éppen ezeken az összecsapásokon dől el. Tévez szerződése ugyanis a nyáron lejár a manchesterieknél, és a teljesítményével egyelőre nem sikerült meggyőzni a klub vezetőségét arról, hogy végleg megvegyék őt.

Az utóbbi napokban több olyan híresztelés is napvilágot látott, hogy az argentin támadóra az idény végeztével a MU nem tart igényt, a legújabb pletykák szerint azonban ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy Tévez távozik Angliából. A Daily Star információi szerint ugyanis a csatárt a Chelsea szeretné leigazolni!

Forrás: Getty Images

Ha Tévez elhagyná a MU-t, nyártól akár már egy csapatban harcolhat Ballackkal

A londoniakról köztudott, hogy csatárhiányban szenvednek, jelenleg ezen a poszton csak Nicolas Anelka és Didier Drogba áll a rendelkezésükre, utóbbi futballista azonban nem érzi túl jól magát a Stamford Bridge-en, és a teljesítménye sem éppen megfelelő mostanában.

A Chelsea éppen ezért már januárban szeretne venni egy csatárt (az első számú kiszemelt a Sevilla brazilja, Luís Fabiano), de a nyáron Tévezt is leigazolnák, mégpedig a hírek szerint 22,5 millió euróért.

További átigazolási hírek:
A Hull City megszerezte a Wigan Athletic ír középpályását, Kevin Kilbane-t. A Sunderland ír középpályása, Liam Miller a Queen's Park Rangersbe került.

A West Bromwich Albion leigazolta a Nancy francia támadóját, Marc-Antoine Fortunét. A Portsmouth érdeklődik a Celtic csatára, Scott McDonald iránt. A VfB Stuttgart elefántcsontparti balhátvédje, Arthur Boka egy évvel meghosszabbította szerződését.

A skót Rangers csatárát, Kris Boydot a Lazio szemelte ki. A Tottenham Hotspurrel ezúttal az Internazionale argenin csatárát, Hernán Crespót hozták kapcsolatba. A Siena szeretné kölcsönvenni az AS Roma támadóját, Stefano Okaka Chukát.

A Napoli kiszemeltje a San Lorenzo középpályása, Pablo Barrientos. A Lazio nigériai csatára, Stephen Makinwa a Chievo Veronába tart, ahonnan az albán Erjon Bogdani igazolhat a Lazióhoz.

Az AS Roma chilei középpályását, David Pizarrót a Napolival és a Fiorentinával is kapcsolatba hozták. A Manchester United kölcsönadta angolai csatárát, Manuchót a Hull Citynek. A Sevilla FC belga szélsője, Tom de Mul kölcsönbe az RC Genkbe igazolt.

A Tottenham Hotspur hajlandó lenne megválni középpályásától, Jermaine Jenastól. A Bolton Wanderers kölcsönvette a Benfica portugál csatárát, Ariza Makukulát. A Portsmouth megegyezett a Liverpoollal Jermaine Pennant megvételéről. A Wigan Athletic hondurasi középpályása, Wilson Palacios közel áll ahhoz, hogy a Tottenham Hotspurba igazoljon.

www.infosport-focivilag.hu