Látványosan megváltoztak a tévésztárok

Vágólapra másolva!
Az Egyesült Államokban szokásos középiskolai évkönyvek több filmben, sorozatban fontos szerepet játszanak, olykor ezekből derül ki valakinek a kiléte, netán egy-egy súlyos titok. Az efféle kiadványok a valóságban is érdekesek lehetnek, hisz rengeteg fényképet rejtenek mára híressé vált tizenévesekről, akik adott esetben teljesen másként néztek ki, mint ahogy megismertük őket.
Vágólapra másolva!

Pamela Anderson

Valószínűleg minden további nélkül átsiklana a tekintetünk a kilencvenes évek egyik legvonzóbb nőjének a középiskolai fényképe fölött. A Baywatch-csal népszerűvé vált Pamela Anderson itt még egyszerűen, szolidan mosolyog a kamerába, nem sok jelét látni rajta a későbbi ledérségnek és a számtalan Playboy-címlapnak. Túlzottan zárt ruhája, fiús frizurája még némi frigiditást is kölcsönöz neki - viszont a szája határozottan szebb volt a tíz tonna kollagén nélkül.

Forrás: [origo]

+ + +

Emily Deschanel és David Boreanaz

A Dr. Csont nyomozópárosának, dr. Brennannek és Seeley Boothnak a megformálói. Deschanel némileg naivabbnak tűnik, Boreanaznak pedig a mostaninál kicsit sűrűbb még az üstöke - előbbi 1993-ból, utóbbi pedig végzősként (ezért szmokingban), 1987-ből tekint ránk. Itt még egyikük sem tudhatta, hogy később partnerek lesznek egy bűnügyi sorozatban, sőt gyakorlatilag Deschanelen fog múlni, hogy az Angel-ből akkor már ismert Boreanaz egyáltalán elvállalja a Dr. Csont-beli szerepet.

Forrás: [origo]

+ + +

Mr. T

A Szupercsapat (The A-Team) Rosszfiúja, Mr. T a kilós aranyláncok és az agresszív mohikánfrizura nélkül egész emberinek tűnik, bár a tekintete így sem ígér sok jót - hiába, gettógyerekről van szó, aki igen kemény környéken, Chicago legszegényebb részén nőtt fel. Aranyait állítólag akkor kezdte el gyűjteni, amikor kidobóként dolgozott egy klubban, és egyszerűen összeszedte, amit a vendégek otthagytak egy verekedés után - ma már csak (egy reklám keretében) a metrón kiabál a férfi utasokra, állóképességüket számon kérve.

Forrás: [origo]

+ + +

Teri Hatcher és Eva Longoria

A Született feleségek két legbájosabb háziasszonya is megváltozott a középiskola óta, bár egyikükön jobban észrevenni az idő múlását - ami ebben az esetben viszont egyáltalán nem baj. Amíg Eva Longoriánál jóformán csak a divatjamúlt tupírhaj jelzi, hogy régebbi fényképről van szó, addig Teri Hatcherről a fotó alapján nem mondanánk meg, hogy híres színésznővé válhat. Csipetnyi kancsalsága (amit bizonyára Krúdy Szindbádja is vonzónak tartana) itt még kissé ijesztően hat, és mintha a szájszegletben egy kis bajuszka is befigyelne.

Forrás: [origo]

+ + +

Wentworth Miller

A szökés testvérpárjának fiatalabbik tagja olyan hatalmas hajzattal mered ránk középiskolai fotójáról, amilyennel a sorozatbeli börtönben sosem láthattuk - fehér atlétatrikó vagy rabruha helyett ráadásul öltöny van rajta, ha nem is a legelegánsabb fajtából. Bár egyéves kora óta az Egyesült Államokban él, szerintünk még itt is látszik rajta, hogy Angliában született.

ForrA!s: [origo]

+ + +

Blake Lively

A Pletykafészek (Gossip Girl) üdvöskéjének, Blake Livelynak határozottan jót tett az idő múlása, bár az ő esetében nem beszélhetünk túl nagy távlatokról, hisz még mindig csak huszonkét éves. Középiskolai fényképén valahogy mégis kis csitrinek tűnik, hiányzik belőle az a nőiesség, ami miatt az FHM tavaly kilencediknek tette meg a legszexisebb nőket tömörítő százas listán.

Forrás: [origo]

+ + +

Zach Braff

Hiába a többnapos borosta, a Dokik főhőse, a J. D.-t játszó Zach Braff így is megőrizte kölyökarcát, amely a maga teljességében látható a középiskolai évkönyvben. Úgy tűnik, a színész maradt ugyanaz a szerencsétlen kissrác, aki volt, legalábbis - a képet látva - most már tudjuk hova kötni a Dokik-ban megformált karakterét.

Forrás: [origo]