A biztonság miatt meztelenkedtek a stewardess-ek

Vágólapra másolva!
Kizárólag a biztonságra koncentrálnak a Kiwi légitársaság új fedélzeti filmjében szereplő meztelen légi kísérők, akik a figyelem felkeltése érdekében egyenruhát utánzó testfestéssel mutatják be a Boeing 737-es utasbiztonsági berendezéseit.
Vágólapra másolva!

Az új-zélandi légitársaság repülés előtti tájékoztató videóján meztelenkedő alkalmazottakat az erkölcsökre kényesen figyelve rögzítette a kamera. Az intim testrészeket olykor egy mentőmellény, oxigénmaszk vagy egy jól elhelyezett biztonsági öv takarja.

Olyan lehetőséget kerestünk, amellyel egyedi, szórakoztató és figyelemfelkeltő módon juttathatjuk el az utasokhoz a repülés biztonságára nézve fontos információkat - mondta Steve Bayliss, a légitársaság értékesítési igazgatója.

Forrás: [origo]

A belföldi járatokon hétfőtől vetített biztonsági videó a Kiwi "nincs mit rejtegetnünk" elnevezésű kampányának folytatása. A televíziós hirdetéssorozatban látható testfestett személyzet a légitársaság vezérigazgatójával együtt azt reklámozza, hogy a feltüntetett jegyárak mellett nincsenek rejtett költségek.