Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Fesztiválok közötti fesztiválok - hétvégi partyajánló

Vágólapra másolva!
A Balaton Soundhoz képest a Hegyalja és az Efott is elegendő teret hagy a hétvégi partyknak. Megint mehetünk Bomb The Jazz-re, Lifted Sessionre és Explosionre vagy fröcskölhetünk az egész napos Cinetripen.
Vágólapra másolva!

Hegyalja

Több hordónyi izzadtság, városnyi tinédzser és nagyon vegyes zenei program várja Hegyalján azokat, akik kíváncsiak arra, hogy mit ad a Fatihless dj setje, a Noise Of Human Art eklektikája; mit tud még mutatni Roni Size és Freeland; és hogyan zárja a nagyszínpadot a Basement Jaxx. A köztes időt átihatjuk a Colorstar, Sikztah, Ludmilla, Jansky, a Braind, Cadik, Palotai, a Barabás Lőrinc Eklektric, a Kerekes Band, a Zuboly vagy Naga és Beta produkciói közben. Idén feltűnően sokan alszanak még délután is, éjjelente jól érzi magát a közönség.

BombTheJazz - A38

Dj Formatot szállítja péntekre a BombTheJazz az A38-ra, a brit hiphop-, dzsessz-, funk- és soul-számokat kever hűsítőnek. A Summer All Stars Disco Parade félórás szettekből álló estjét elég vegyes táraság építi fel, a teraszon fellép még Bodoo, Cadik, Crimson, dj Holwan, Johnny Drama, Jumo Daddy, Keyser, Kanada Káosz, Kő, Splatter, Suhaid, Waxman, és Vázsonyi János is fúj. A vetítésért a Kiégő Izzók felel.

Lifted Session - Diesel Club

Lineupjában négy külföldivel indul a pénteki Lifted Session a Diesel Clubban. A világon számos helyen megrendezett sorozat tavalyi Lifted Night-ja bizakodásra ad okot, de persze akkor is megnyugodhatunk, ha csak a mostani fellépőket nézzük. Alap, hogy jön a Lifted Music kiadó alapítója, Chris Renegade, aki lendületesen gyűjti maga köré a drum'n'bass feltörekvő fiataljait; Spor korábban a Renegade Hardware, a Shogun Audio és a Subtitles kiadókon keresztül is terjedő zenéi a technoid vonalat erősítik; a londoni Radio 1-t is megjárt Vicious Circle csapata hol technóval árnyalja a törést, hol darkos future funkba hajlik; és átugrik a bécsi Zoo Club gazdája, a tizenöt éve pörgető Disaszt is.

Aquasky - Mokka

Tíz nagylemezzel a zsebében lép fel pénteken a Mokkában az Aquasky triója. A csapat másfél évtized alatt a jungle-ből indulva az ezedforduló utáni breakbeat és nu skool breakz csapásán jutott az electrohouse-ig, amibe már hiphopot és dubsteppet is vegyítenek. A briteket Sikztah és Ludmilla kíséri.

Monkey Summer Madness - A38

Szombati vegyes lazulást kínálnak Monkey-ék. Bergi és Max Factor Naga és Bal társaságában várják vendégeiket a nyárra jócskán felpörgetett programmal lubickoló A38 teraszára. A beugró meg csak a baráti, leiható ötszázas.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről