Vágólapra másolva!
Az első tízbe kerülés a cél a 2009/2010-es bajnokságban a Soproni Ligában szereplő Paksi FC-nél - jelentették ki a futballklub képviselői hétfőn a rajt előtti sajtótájékoztatón.

A csapat a negyedik szezonját kezdi a legmagasabb osztályban, s eddig rendre a 11. helyen végzett. Az egyesület három játékost igazolt a nyáron, közülük a legnagyobb név a 49-szeres válogatott, korábban a VfB Stuttgartot és a Werder Brement is erősítő Lisztes Krisztián.

A 33 éves játékmester kiemelte: biztos benne, hogy az együttes sokkal jobban fog szerepelni az új idényben, mint az elmúlt években. Éger László, az együttes csapatkapitánya azt mondta, már mindenki rajtlázban ég, nagyon várják a szombati, zalaegerszegi szezonnyitót.

A sajtótájékoztatón a klub bemutatta a 21 éves, Makóról szerződtetett Gévay Zsoltot és a Salgótarjánból leigazolt Kiss Mátét, illetve Kis Károly edzőt. A tréner megfigyelőként már másfél éve tagja a paksi szakmai stábnak, nyár óta pedig Gellei Imre vezetőedző mellett dolgozik. A PFC szerdán a Ligakupában kezdi meg az idényt: az első fordulóban az újonc Lombard FC Pápát fogadja.