Vágólapra másolva!
Nem tartja visszalépésnek Feczesin Róbert, hogy az olasz másodosztály után a Debrecenben folytatja labdarúgó-pályafutását. A csatár szerint elsősorban a Loki BL-szereplése jelent nagy lehetőséget.

Feczesin a másodosztályban érdekelt Bresciától érkezett kölcsönbe a Bajnokok Ligájára készülő gárdához.

"Ha azt nézzük, hogy az olasz bajnokságból visszajöttem a magyarba, sokan visszalépésnek is tekinthetnék, de most erről szó sincs, hiszen egy olyan csapatba igazoltam, amelyik a Bajnokok Ligájában indul" - mondta a támadó a DVSC.hu-nak.

"Szerettem volna váltani, mert az utolsó fél évben keveset játszottam, ugyanakkor fizikálisan nem leszek lemaradva a többiektől, mert a felkészülést rendesen végigcsináltam, az összes edzőmeccsen pályára léptem. Nem úgy jöttem ide, hogy biztos kezdő leszek, több remek támadója van a csapatnak, de megharcolok a helyemért, hiszen szeretnék rendszeresen játszani" - tette hozzá a 23 éves játékos.

Feczesin bízik benne, hogy a Debrecen jól teljesít majd a nemzetközi porondon, és ha ebből ő is kiveszi a részét, akkor még az is előfordulhat, hogy az olasz másodosztály helyett egy erősebb bajnokságba igazolhat.