Vágólapra másolva!
A jövő héten még csupán az Olympique Lyon (szeptember 29.) elleni budapesti mérkőzésre lehet önállóan jegyet vásárolni, de ezzel együtt a három hazai mérkőzésre érvényes bérlet is megváltható lesz majd hétfőtől - olvasható a Bajnokok Ligája csoportkörére készülő debreceni labdarúgócsapat honlapján.

Az árak megegyeznek az egyedi mérkőzésekre megállapított jegyárak összegével, azaz a bérletek 5500, 10 500, 16 500, illetve 18 500 forintért szerezhetők be.

Az már korábban ismert volt, hogy a Lyon elleni találkozóra 1500 és 5500 forint közötti áron lehet jegyhez jutni az addigra már 42 ezer férőhelyes Puskás Ferenc-stadionba.

Az első két napon, azaz hétfőn és kedden még csak a DVSC-TEVA bérletesei számára nyitnak ki a pénztárak, a többi érdeklődő pedig szerdától juthat hozzá a belépőkhöz.

Debrecenben a három ajándékboltban és az Oláh Gábor utcai stadionban várják az érdeklődőket, Budapesten pedig a Syma-csarnok tíz pénztára nyit ki, hogy minél gyorsabb legyen a kiszolgálás.

A Fiorentinát (október 20.) a Lyon-meccsével egyező árakon nézhetik majd meg a drukkerek, a Liverpoolt (november 24.) pedig 2500 és 7500 forint közötti összegekért. Erre a két találkozóra a jövő héten még nem lehet önálló jegyet vásárolni.