Need for Speed Shift játékunk nyertesei

Vágólapra másolva!
Két hete jelent meg a legújabb Need for Speed: a Shift alcímű epizód bár nem vérbeli szimulátor, alaposan kielégíti a szórakozás mellett realisztikus vezetésélményre vágyók igényeit. Három olvasónknak kedvezett a szerencse, ők az új játék egy-egy PC-s kiadásával gazdagodnak.
Vágólapra másolva!

Az új Need for Speed-et bemutató cikkünk alján meghirdetett nyereményjátékra 1363 megfejtés érkezett. A részvételhez azt a kérdést kellett megválaszolni, hogy melyik nagy sportautó-márkának szenteltek külön NFS játékot, amiben más márkák nem is szerepeltek? A helyes válasz a Porsche volt, hiszen 2000-ben Porsche Unleashed címmel adtak ki egy nagyon sikeres részt az autós játékból.


Innen töltheti le a játék demóját

Az Electronic Arts jóvoltából a Need for Speed Shift három, PC-s példányát sorsoltuk ki olvasóink között véletlenszámgenerátor segítségével. A szerencse ezúttal Benedek Péter, Mészáros Zsolt és Halmai László olvasónknak kedvezett, őket e-mailben is értesítettük. Mindenkinek köszönjük a részvételt, aki ezúttal lemaradt a játékról, annak a demó verzió kipróbálását ajánljuk, de a Szoftverbázison még egy rakás egyéb kipróbálható autós játékot találhatnak meg olvasóink.