Vágólapra másolva!
Várhatóan március végén jelenti be Franck Ribéry, a Bayern München labdarúgója, hogy hol folytatja pályafutását. A francia válogatott játékos viszonya rendeződött Louis van Gaal vezetőedzővel, azt azonban most sem állítja, hogy barátok lennének.

A France Football pénteki számában a pályafutása folytatásáról nyilatkozó Ribéry egyértelműen tagadta, hogy megegyezett volna a Real Madriddal.

"Még semmit nem írtam alá. Az elmúlt szezonban rengeteg lehetőségem volt: többek közt a Manchester United, a Real, a Barcelona és a Chelsea is meg akart szerezni. Remélem, ezen ajánlatokhoz idén nyáron a Bayern is csatlakozik majd. Bármi megtörténhet. Áprilisban leszek 27 éves és a karrierem fordulóponthoz érkezik" - nyilatkozta Ribéry.

A francia középpályás nemrég tért vissza három hónapig tartó sérüléséből és nagyjából 10 nap múlva lendülhet újra formába.

"Már nem érzek fájdalmat" - jelentette ki Ribery. "Újra teljes értékű labdarúgónak érezhetem magam."

A játékos azt is elmondta, hogy jelenleg sokkal jobb kapcsolatot ápol csapata vezetőedzőjével, a holland Louis van Gaallal, mint a szezon elején.

"Igaz, hogy kezdetben elég feszült volt köztünk a viszony, és most sem mondhatom, hogy barátok lennénk, de legalább beszélünk, és így sokkal jobban megértjük egymást. Tesszük a dolgunk" - tette hozzá a Bayern futballistája.