Bokros Lajos is országjárásra adja a fejét

Vágólapra másolva!
A Jobbik és az MSZP után hétfőn az MDF miniszterelnök-jelöltje is országjárásba kezd - jelentette be Bokros Lajos vasárnap. A miniszterelnök-jelölt minden megyébe és nagyvárosba személyesen szeretné elvinni a programját - közölte.
Vágólapra másolva!

Öthetes országjáró kampányba kezd hétfőtől Bokros Lajos - jelentette be az MDF miniszterelnök-jelöltje vasárnap. A jelölt ez alatt az idő alatt minden megyében és minden nagyobb városban legalább egyszer személyesen szeretné bemutatni a programját. Bokros Békéscsabán és Szegeden kezdi előadásait, majd egészen az áprilisi választásokig járja az országot - közölte.

Bokros előtt már több párt is jelezte, hogy az egész országra kiterjedő kampánykörutat indít: a Jobbik vezetői már a kampányidőszak kezdete óta járják a választókerületeket, és akár tucatnyi lakossági fórumot is tartanak naponta, amelyek egy részén Vona Gábor miniszterelnök-jelölt is beszédet mond. Mesterházy Attila, az MSZP listavezetője szombaton kezdte országjárását a Hajdú-Bihar megyei Polgáron, és ígérete szerint a választások első fordulójáig több mint száz ilyen rendezvényen vesz részt.

A Fidesz operatív igazgatója, Nyitrai Zsolt szerdán jelentette be, hogy hétfőtől "új szakaszba lép" a Fidesz és a KDNP kampánya: a pártszövetség politikusai, országgyűlési képviselőjelöltjei és szakértői szintén március elsejétől kezdenek országjárásba. Nyitrai szerint több mint ezer eseményük lesz, döntően gyűlések, lakossági fórumok, arról azonban nem beszélt, hogy ezeken részt vesz-e Orbán Viktor, a párt miniszterelnök-jelöltje.