Vágólapra másolva!
Május 23-án New Yorkban játszik felkészülési mérkőzést a Juventus labdarúgócsapata. Az olasz csapat védője, Grygera egy nappal a meccs előtt még a cseh válogatottban játszhat. A Juve-meccs után három nappal a Milan Washingtonban játszik majd.

Május végén az Egyesült Államokban játszik barátságos mérkőzést a Juventus. Az olaszok erősen tartalékosak lesznek, miután több játékosuk a vb-re készül majd nemzeti csapatával. Buffon, Cannavaro, Chiellini, Grosso, Camoranesi és Iaquinta az olasz válogatottal készül majd, ahogy várhatóan a közelmúltban olasz állampolgárságot kapó Amauri is.

Rajtuk kívül a brazil Felipe Melo, a dán Poulsen és az uruguayi Caceras hagyja ki a New York Red Bulls elleni meccset. Grygera ugyan szintén hazája csapatával készül, de a csehek május 22-én éppen a Red Bull-arénában lépnek pályára, Törökország ellen - a hátvéd így két nap alatt két meccset játszhat New Yorkban.

Del Piero és Trezeguet már nem válogatott, így a francia és az olasz világbajnok lehet a Juve két legismertebb játékosa a találkozón pályára lépők közül.

A Serie A másik menője, az AC Milan is Amerikába utazik: május 26-án Washingtonban, a DC Uniteddel játszik majd.