Vágólapra másolva!
Médiasztárból a média ellenségévé vált Cristiano Ronaldo - legalább is jó úton halad e felé. A Real Madrid portugál aranylabdása a napokban apa lett, ám egyetlen nyugodt perce sem lehet: az újságírók tudni szeretnék, ki az anya, ezért szó szerint folyton a kapujában állnak.

Ronaldónak nincs nyugta az újságíróktól

Még a nyári szabadságán sincs nyugta a világ legdrágább focistájának. A vb utolsó napjaiban kiderült, hogy CR9 apa lett, de az anya személyét mindenáron titokban akarja tartani. A paparazzók viszont kíváncsiak a mamára, ezért állandóan Ronaldo algarvei háza előtt sündörögnek.

Az újságírók először azt tudakolták, milyen érzés apának lenni, erre a portugál klasszis kissé ingerülten a következőket mondta: "Egyfolytában itt álltok az ajtóban, ez így nincs rendben. A barátaimat is bosszantja, hogy állandóan itt vagytok. Először lettem apa, nagyon boldog vagyok, de most legyen elég ennyi, hadd élvezzem ezeket a perceket!"

Egy sommás megjegyzést még sikerült kicsikarni a spanyolok vb-győzelméről ("Örülök neki, ott játszom és vannak spanyol barátaim"), de azt nem tudták meg, ki Ronaldo gyermekének anyja.

Múlt héten már betette a kaput Ronaldónál az állandó zaklatás, akkor a következőt mondta New Yorkban egy újságírónak: "Egy napon valaki meg fog ölni. Légy óvatos!"