Négyen fagytak meg az elmúlt napokban otthonukban

Vágólapra másolva!
Somogyban a háza mellett fagyott meg két nő az elmúlt napokban, egy 84 éves asszony a kertjében esett össze és hűlt ki Ságváron, az unokája talált rá. Jász-Nagykun-Szolnok megyében a saját házában hűlt ki két ember, mindketten a kórházban haltak meg.
Vágólapra másolva!

Az elmúlt napokban kihűlés miatt halt meg két nő Somogyban, mindketten a házuk közvetlen közelében fagytak meg. Berzencén egy 66 éves nőre átázott ruhában, az árokban talált rá a szomszédja karácsony első napján, mentőt hívott, de a nő meghalt. Ságváron egy 84 éves asszony a kertjében elesett, és nem tudott felállni, hétfőn reggel az unokája találta meg a holttestét - közölte a megyei rendőr-főkapitányság sajtószolgálata. December közepéig az országban 40 ember halt meg kihűlés miatt, volt, aki a saját házában.

Jász-Nagykun-Szolnok megyében a saját házában fagyott meg két ember a múlt héten - írja a police.hu. Egy 84 éves férfit tiszaszentimrei lakásáról vittek kórházba, de már nem tudták megmenteni. Egy rokona talált rá, az otthonában egyébként volt egy fatüzelésű kályha. Tiszaroffról egy idős nőt szállítottak kórházba kihűlés miatt. A 71 éves asszony rokonával együtt, de egy külön helyiségben élt, és a szobájában semmilyen fűtőtest nem volt, a nyugdíjas nő a kórházban halt meg.