Otthonában hűlt ki egy férfi Kazincbarcikán

Vágólapra másolva!
A lakása bejárati ajtajában esett össze, és hűlt ki egy középkorú férfi Kazincbarcikán. Nyíregyházán egy hóban fekvő, ittas fiúhoz még időben hívtak mentőt, őt kórházba vitték.
Vágólapra másolva!

Megbotlott a küszöbben, és összeesett egy férfi háza bejárati ajtajában Kazincbarcikán. Az 52 éves férfi elvesztette eszméletét, és kihűlt, már nem tudták megmenteni. A rendőrség az idegenkezűséget kizárta, a rendkívüli haláleset körülményeit közigazgatási eljárás keretében vizsgálják, a vizsgálat szerint az alkoholfogyasztásnak is köze lehet a férfi rosszullétéhez. Borsodban ezen a télen már 12 ember halt meg a hideg miatt. A rendőrség decemberi adatai szerint idén többen haltak meg a hideg miatt az otthonukban, mint az utcákon.

Nyíregyházán a rendőrök találtak rá egy hóban fekvő részeg fiatalra a Búza téri piaccsarnok mögött. A 19 éves fiú ittas állapotban volt, nem tudott magáról, a rendőrök mentőt hívtak, és kórházba vitték.

Hajdúböszörményben egy idős nő lett rosszul a házának udvarán. A 66 éves nő a hétfőre virradó éjszakát házának udvarán, a bejárati ajtó előtt töltötte. Reggel találtak rá és szállították a debreceni Kenézy Kórházba, ahol életét vesztette.