Vágólapra másolva!
A hatalmas esőzés elmosta Talmácsi Gábor első Superbike-tesztjét Malajziában. A magyar versenyző kedden próbálhatja ki a motort, ha az időjárás engedi.

Talmácsi Gábor vasárnap délelőtt szerencsésen megérkezett Malajziába. A hosszú út kissé kimerítette, de hatalmas lelkesedéssel várta, hogy kipróbálhasson egy Superbike-motort, a hétfői teszt azonban elmaradt.

Roberto Rolfónak sikerült négy kört megtennie, de azt követően monszunszerű eső zúdult a pályára, ami lehetetlenné tette a további motorozást.

A Team Pedercini három motorral érkezett erre a tesztre, két Superstock1000 és egy Superbike1000 géppel. Utóbbit teszteli felváltva Talmácsi és Rolfo. A motor készen áll, hiszen az eső miatt alapos munkára volt idejük a szerelőknek a boxban.

Forrás: [origo]

"Délelőtt kemény munka folyt a boxban, mire azonban végeztek a szerelők, az eső szólt közbe, és nem tudtam motorra ülni" - mondta Talmácsi Gábor. "Egy nap ugyan füstbe ment abból a szempontból, hogy nem tudtam motorozni, viszont így legalább alapos munkára volt idejük a mérnököknek. Várom a keddet, és remélem, a szokásos délutáni maláj eső messzire elkerüli a pályát és környékét."