Kopaszon és leborotvált szemöldökkel lázad Damu Roland

Vágólapra másolva!
Már csak szinkronmunkája van Damu Rolandnak, akit újabb bírósági ügye után a Tv2 kitett a Jóban Rosszban szappanoperából. A színész kopaszra nyírta fejét, leborotválta szemöldökét, és ez neki a szabadságot jelenti.
Vágólapra másolva!

"Hat évig a Tv2 rabszolgája, a Jóban Rosszban sorozat emblematikus figurája voltam, és mindig megszabták, mit tegyek, hogyan nézzek ki, milyen legyen a hajam. Ez ellen lázadva borotváltam le a hajamat, jelezve, hogy már azt csinálok magammal, amit akarok, nekem soha többé nem parancsol senki. Véletlenül belenyírtam a szemöldökömbe, és hogy az se maradjon úgy, leborotváltam. A sors fintora, hogy alig két órával később telefonon hívott egy francia producer, hogy menjek el egy film castingjára, meg akarnak hallgatni egy súlyos beteg ember szerepére. Most kőkemény fogyókúrában vagyok, legalább tizenöt kilót le kell adnom" - mondta a Borsnak Damu Roland. Állítása szerint munkái kilencven százalékát elvesztette, és "egy hazug vád miatt" tönkrement az élete.

Damu Rolandot november 18-án vette őrizetbe a rendőrség erőszakos közösülés gyanúja miatt, majd két nappal később a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte. Egy hétre rá kiengedték, szabadlábon védekezhet. Ügyéről itt olvashat bővebben.