Vágólapra másolva!
Az angol válogatott csatára, Darren Bent szerint közellenséggé vált Sunderlandben, miután kedden elhagyta a Premier League-ben szereplő klubot.

Az Aston Villa kedden leigazolta Darren Bentet a Sunderlandtől, a lapok szerint 18 millió fontért (huszonegy és fél millió euróért), ami további milliókkal nőhet bizonyos feltételek teljesülése után. A 26 éves angol támadó a távozása óta számos rosszindulatú üzenetet kapott a Twitteren az előző klubja szurkolóitól.

"Egy nap alatt közönségkedvencből közellenséggé váltam" - írta Bent a közösségi oldalon. "Sajnálom, hogy így végződött a kapcsolatom a szurkolókkal, de most pár napig biztosan nem fogok a Twitter elé ülni. Remélem egyszer még eljön az az idő, amikor az emberek a jóra emlékeznek velem kapcsolatban."

Bentért pályafutása során a klubjai hatvankét és fél millió eurót fizettek ki a Transfermarkt.de weboldal szerint, ezzel Rio Ferdinand mögött a második legértékesebb brit labdarúgó.

"Páran azt mondták a hozzállásom megváltozott és a formám sem a régi, de én ezt másképp gondolom. A Villa által ajánlott lehetőséget nem hagyhattam ki. A klub nem az őt megillető helyen van és szeretnék hozzájárulni a góljaimmal a feltámadásához. Nem a pénz számított. Amikor a Charltonnál voltam, a fizetésem kétszeresét is megkaphattam volna a West Hamtől, de szakmai okok miatt inkább a Tottenhamet választottam" - magyarázta Bent.