Gyalogost gázolt egy kerékpáros Szabolcsban

Vágólapra másolva!
Idős embert ütött el február végén egy szabolcsi biciklista - közölte kedden a rendőrség. A kerékpáros ugyan felsegítette a megsérült gyalogost, de ezután továbbhajtott. A rendőrség eljárást indított ellene, és a lakosság segítségét kérte, hogy megtalálják az ismeretlen biciklistát.
Vágólapra másolva!

Elütött egy út szélén haladó gyalogost egy kerékpáros a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nagykállóban - közölte kedden a rendőrség. A baleset még a múlt hónapban, február 24-én reggel történt, de a rendőrség csak most fordult a nyilvánossághoz, hogy megtalálja a kerékpárost.

A megyei rendőr-főkapitányság szerint a Nagybalkányi úton reggel 8.30-kor történt balesetben az elütött idős ember könnyű sérülést szenvedett. A biciklis megállt, felsegítette a gyalogost, bocsánatot kért, majd továbbhajtott.

Fülöp Gergely, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az [origo]-nak azt mondta, hogy már a baleset után eljárás indult, és azért fordultak a nyilvánossághoz, mert máshogyan eddig nem sikerült megtalálniuk a kerékpárost. A biciklistát a rendőrség egyelőre szeretné kihallgatni a baleset körülményeiről, hogy a balesetnek lesz-e bármilyen más következménye, azt a szóvivő egyelőre nem tudta megmondani.

A nyíregyházi rendőrkapitányság azt kéri, hogy aki információval rendelkezik a baleset körülményeiről, illetve az ismeretlen kerékpárosról, az jelentkezzen a kapitányság közlekedésrendészeti osztályán, hívja a (42) 524-600 telefonszám 3696-os mellékét.