Egy kigyulladt busz miatt állt a forgalom az M7-esen

M7, kigyulladt autóbusz,Kigyulladt és teljesen kiégett egy autóbusz az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán az érdi lehajtónál, óriási dugó alakult ki
Vágólapra másolva!
Óriási dugó alakult ki az M7-es autópályán Érd közelében, a főváros felé vezető oldalon, miután kigyulladt egy autóbusz. A forgalmat átmenetileg leállították, a tüzet eloltották, nem sérült meg senki.
Vágólapra másolva!

Kigyulladt egy belföldi autóbusz az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán a 17. kilométerkőnél, az érdi lehajtónál vasárnap kora este, az átmenetileg leállított forgalom háromnegyed hét után indulhatott újra, az autópályán óriási dugó alakult ki.

A Pest megyei katasztrófavédelem igazgatóhelyettesének tájékoztatása szerint a Volán Veszprém és Budapest között közlekedő autóbuszának motorterében keletkezett a tűz, amelyet a sofőr azonnal észlelt, ezért lehúzódott a szélső sávba.

A járművön tartózkodó 45 ember sértetlenül leszállt, majd az időközben kiérkező érdi tűzoltók három sugárral oltani kezdték a lángokat, ennek ellenére a busz teljesen kiégett. Az utasokat egy másik Volán-busz szállította tovább. Senki sem sérült meg, a roncsot eltávolították a pályatestről.

Később a Balatonról Budapest felé tartó nagy forgalom miatt akkora torlódás alakult ki az M7-es autópályán, hogy valamivel 23 óra után legalább egy órára lezárták az enyingi felhajtó főváros felé vezető oldalát.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensének közlése szerint a gépjárművek csak Polgárdinál hajthatnak fel az autópályára.

Forrás: MTI/Lakatos Péter

Forrás: MTI/Lakatos Péter