Vágólapra másolva!
Továbbra is bizonytalan Carlos Tévez sorsa. Az argentin csatár távozni akar a Manchester Citytől, legszívesebben visszatért volna Dél-Amerikába, azonban a brazil Corinthians nem tudott megegyezni az angolokkal. Egy kiút ismét felsejlett.

Kevés olyan egyesület van, amely állni tudja Tévez fizetési igényeit, illetve képes kifizetni a City által kért vételárat. Jelenleg az olasz Internazionale a legesélyesebb a támadó megszerzésére, csakhogy a milánóiak sem akarnak csillagászati összeget fizetni érte. Korábban felmerült annak a lehetősége, hogy cserébe Samuel Eto'ót ajánlják fel, de az Inter inkább megtartaná a kameruni támadót is.

A legfrissebb variáció szerint hasonló konstrukcióban szerezné meg Tévezt, mint ahogyan a Milan egy évvel korábban lecsapott Zlatan Ibrahimovicra. Vagyis az Inter idén valamivel kevesebb pénzért kölcsönvenné Tévezt, és a szerződésben benne szerepelne az az összeg, amennyiért egy évvel később végleg leigazolhatja. A Corrierre dello Sport szerint a két egyesület képviselői július 31-én ülnek tárgyalóasztal mellé, ekkor játszik edzőmeccset az Inter és a Manchester City egymással Dublinban.

További átigazolási hírek:

A Chelsea megegyezett a Barcelonával a fiatal középpályás, Oriol Romeu vételáráról.

A Bolton Wanderers a másodosztályú Burnley két játékosával, a jobbhátvéd Tyrone Mearsszel és a középpályás Chris Eaglesszel erősítene.

A Stuttgart középpályása, Christian Träsch a Wolfsburgba tart.

A Villarreal visszautasította a Málaga húszmillió eurós ajánlatot Santi Cazorláért.

A Bayern München brazil védőjét, Brenót a Lazio is kiszemelte.

www.global-soccer.eu