Vágólapra másolva!
A tavaly Libertadores-kupát nyert Santosból elsősorban Neymart emelték ki a szakértők, ám a Barcelona és a Real Madrid által is megkörnyékezett támadó januárban biztos nem igazol Európába. Klubtársa, a szintén válogatott Paulo Henrique Ganso esetében ennek már nagyobb a valószínűsége, hiszen menedzsere, Teodoro Fonseca csütörtökön Londonba utazott.

A Santos elnöke, Luis Oliveira a napokban azt nyilatkozta, hogy megfelelő ajánlat esetén nem állnak Ganso útjába, igaz, azt is hozzátette, hogy egyelőre hivatalosan senki sem jelentkezett a középpályásért. A Daily Telegraph információi szerint azonban mindez csak idő kérdése, és Fonseca az angol fővárosban a Tottenham Hotspur képviselőivel találkozik.

A Spursnek jók a brazil kapcsolatai, hiszen 2010 nyarán szintén igazoltak az országból: akkor az Internacional középpályását, Sandrót vették meg. Harry Redknapp ugyan korábban kijelentette, hogy elsősorban csatárt szeretne igazolni, de az edző híres a váratlan transzferekről, és könnyen lehet, hogy Ganso megszerzését túl jó lehetőségnek tartja ahhoz, hogy elszalassza.

További átigazolási hírek:

A Queens Park Rangers angol lapértesülések szerint ötmillió fontot kínált a Blackburn Rovers középhátvédjéért, Christopher Sambáért.

A Wolfsburg dán középpályása, Thomas Kahlenberg kölcsönbe a francia élvonalban szereplő Evianhoz került a szezon végéig.

A Bayer Leverkusen bejelentette, hogy nem hosszabbítja meg Michael Ballack szezon végén lejáró szerződését, és a középpályás így ingyen távozhat.

A Benfica az Atlético Madrid argentin játékosával, Eduardo Salvióval szeretne erősíteni.

www.global-soccer.eu