Vágólapra másolva!
Alig nyerték meg az Európa-bajnoki bronzérmet, máris a londoni olimpiáról kezdett beszélni a nőivízilabda-válogatott szakvezetője és csapatkapitánya.

Csodálatos játékkal bronzérmes a nőipóló-válogatott

"Most, talán hajnalig is akár, ünneplünk, és örülünk a sikernek, aztán jönnek újból a dolgos hétköznapok, mert én nemcsak turistaként szeretnék eljutni a nyáron olimpiának otthont adó Londonba" - nyilatkozta Merész András szövetségi kapitány. "Ehhez persze eredményesen kell szerepelnünk az áprilisi, trieszti olimpiai kvalifikáción, ahol csak akkor lehetünk ott az első négyben, ha folytatjuk a megkezdett kemény munkát, és ehhez - ahogy eddig, ez után is - megkapom a segítséget a válogatottakat adó kluboktól."

Drávucz Rita csapatkapitánynak az még önmagában kevés lenne, ha a csapat kijutna Londonba: "Immár az olimpiai arany a cél, ahogy azt én kezdettől mondom, és tartom továbbra is. Itt az Eb-n meglett a bronzérem egy roppant erős orosz válogatott legyőzésével, amelyet pedig meglehetősen segítettek a játékvezetők. De hát így még édesebb a siker íze."