Vágólapra másolva!
Franco Di Santo, a Wigan csatára a Facebook közösségi oldalon osztott meg egy képet a lábáról, miután a Totteham védője, Benoit Assou-Ekotto csúnyán szabálytalankodott ellene, és megúszta az esetet kiállítás nélkül a két csapat bajnokiján.

Az eset 3-0-s Tottenham-vezetésnél történt, amikor a hazaik hátvédje az oldalvonal mellett csinált befelé egy cselt, de kicsit hosszan tolta meg a labdát, amit Di Santo elért, ekkor talpalta őt sípcsonton afrofrizurás ellenfele.

A Wigan a 3-1-es vereség mellett amiatt is bosszús lehetett, hogy Probert játékvezető sárga lapot adott csak Assou-Ekottónak, pedig Di Santo a kemény belépő után nem tudta folytatni a játékot.

A csatár az eset után a Facebook-oldalán tett közre egy képet, amelyen jól látszanak a stoplik által okozott sebek, és szerencsésnek mondhatja magát, hogy megúszta törés nélkül.

Mivel a játékvezető látta az esetet, így hiába a sérülés, Assou-Ekotto utólag már nem lesz eltiltva, vagyis pályára léphet a Tottenham hétfői, Liverpool elleni rangadóján. Hogy az utolsó helyezett Wigan számíthat-e Di Santóra az Everton elleni meccsen, az egyelőre nem derült ki.