Szörnyű szex, helykeresés, abortusz - jön a Csajok

Vágólapra másolva!
Június 5-én indítja a magyar HBO Csajok címen a Girls-t, amely az USA-ban is csak az elején tart.
Vágólapra másolva!

Kellemetlen, kínlódós, mindenféle romantikát nélkülöző szexjelenetekre, legbelsőbb magánügyükről szemrebbenés nélkül, nyíltan beszélő, a nagyvárosban helyüket kereső huszonéves lányokra, az eltartott, kislány-létből a felnőttkor küszöbére érkező fiatal nők néha kisszerűnek tűnő, néha igencsak komoly problémáira kell felkészülnie a hol drámai, hol szórakoztató Csajok nézőinek. A sorozatban gátlástalan kefélés követ abortusz miatti merengést, tépelődést, vívódást: és az HBO nem szívbajos, nem csak utal a szexre, hanem mutatja is nyers valóságában.

A fentiekből is látszik, hogy a Girls jóval merészebb sorozat, mint a korábbiak, ahol nagyvárosban pasit kerestek lányok, miközben összejártak kidumálni az új partnereket. Az pedig külön szép, hogy a képen is látható színésznő, Lena Dunham karakterének neve Hannah Horvath.

Forrás: pressroom.hbo.hu/series

A főképp városi, modern nőknek ajánlott, de kíváncsibb férfiak által is fogyasztható széria főszereplői Dunham mellett Allison Williams, Jemima Kirke, Zosia Mamet, Adam Driver, a rendező-kreátor pedig szintén Lena Dunham volt.