Vágólapra másolva!
Könnyebb sérüléseket szenvedett 12 gyermek, amikor egy kisbusz belerohant egy autóbuszba a kistarcsai kórház előtt. Három sérültet már hazaengedtek a kórházból.
Vágólapra másolva!

Autóbusszal ütközött egy gyerekeket szállító kisbusz kedd reggel a kistarcsai kórház előtt - közölte a Pest megyei rendőrség és a katasztrófavédelem az MTI-vel. Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a baleset a 3-as főúton történt. A szóvivő szerint a 13 gyermeket szállító mikrobusz eddig ismeretlen okból hátulról beleszaladt a mintegy 40 fős, menetrend szerinti járatba.

A balesetben 12 gyerek sérült meg könnyebben, közülük 3 gyermeket a helyszínen láttak el a mentők, 9 gyereket pedig megfigyelésre kórházba szállítottak. Három gyermeket kedd kora délután már ki is engedtek a kórházból, hat gyerek állapotáról az orvosok egyelőre nem adnak tájékoztatást.

Solymosi Sándor, Kistarcsa polgármestere azt mondta, hogy az önkormányzat által bérelt kisbusz hátrányos helyzetű kistarcsai gyermekeket vitt egy gyömrői iskolába.