Vágólapra másolva!
Június 26-án a jubileumi Volt fesztiválon rengeteg magyar zenekar játssza legnagyobb slágereit, lesz egy dj-válogatott is.
Vágólapra másolva!

We Love Volt fantázianéven tartják a huszadik Volt fesztivál nulladik napját (bár ezt nem nevezi így a szervező Sziget). A két nagyszínpad közül az egyiken magyar zenekarok lépnek fel egy-egy rövid, csak a három-négy legnagyobb slágert tartalmazó koncerttel. A részleges névsor: Anima Sound System, Animal Cannibals, Belga, Belmondo, Brains, Compact Disco, Európa Kiadó, Hősök, Kardos-Horváth János, Kerekes Band, Lovasi András, Magna Cum Laude, Moby Dick, Neoton Família, Pál Utcai Fiúk, Punnany Massif, Quimby, We are Rockstars. Mindegyikük ad rendes koncertet is néhány nappal később ugyanitt, Sopronban. A fesztiválfellépésre nagy erőkkel készülő Ákos és Tankcsapda nem tud eljönni, de azért bepillantást enged a show-ba. A szervezők kiemelik az Európa Kiadó koncertjét: a zenekar ugyanis szerepelt volna az első Volt fesztiválon, majd a koncert napján a szervező cég lemondta. A gálaműsor este 7-kor kezdődik a Telekom Nagyszínpadon és öt órán át tart.

A Volt másik nagyszínpadán este 8-kor kezdődik az elektronikus buli, Magyar DJ Allstars címmel, dj-zéssel és live actekkel; itt lesz Andro, Bernáthy Zsiga, Cadik, Fine Cut Bodies, Naga és Palotai. A sajtóközleményben még olvashatunk részleteket az idén is induló Volt vonatról, ami Budapest és Sopron között közlekedik.