Németh Kristóf a sztori miatt hagyja ott a Barátok köztöt

németh kristóf, barátok közt
Vágólapra másolva!
Pár napja derült ki, hogy 13 év után Németh Kristóf kilép a Barátok közt-ből, és inkább a Budapesti Kamaraszínház megmentésére koncentrál. A sorozat producere szerint dramaturgiai okok vezettek a váltáshoz.
Vágólapra másolva!

"Váratlan fordulat ez Németh Kristóf és Kertész Géza életében: ez a karakter most kis pihenőre megy. Korrekt módon, jó hangulatban beszéltük meg ezt a dolgot. Ez a csapat, ez a család tizenhárom éven át az életem része volt, ez a kapocs most megszűnik egy időre" - nyilatkozta a Fókusz-nak a színész, hozzátéve, hogy kétszer fordult már elő, hogy hónapokig nem láthatták a tévézők Kertész Gézát: egyszer börtönbe került, egyszer pedig a törvény elől menekülve Olaszországba ment.

A színész szerint közös pont a karakter és közte, hogy mindkettő megházasodott és elvált, de Gézának nincs gyereke, így a magánéletet tekintve szerencsésebbnek tartja magát a Kertész fiúnál. Kalamár Tamás producer szerint a figura kiírása nem egyedi eset: minden régi szereplő távozásának dramaturgiai oka van, és most a történet alakítása azt kívánta, hogy kikerüljön a sorozatból. Mivel jó pár hónap fel van véve előre, a karakter ősszel még a képernyőn lesz.

Forrás: baratok.hu

Németh, aki önéletrajzi könyvet is ír, most a Budapesti Kamaraszínház megmentéséért dolgozik. "Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy színházak, művészeti intézmények bezárásra kerüljenek. Lehet, hogy naivan, de nagyon keményen küzdünk azért, hogy ez ne így legyen" - magyarázta.