Vágólapra másolva!
Már nem Détári Lajos a Ferencváros labdarúgócsapatának szakmai igazgatója - ezt Kubatov Gábor, az FTC elnöke jelentette be a Facebook-oldalán. Külföldi edző érkezhet.

"Ma reggel, közös megegyezéssel szerződést bontottunk a Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzőjével, Détári Lajossal. Fájdalmas de elkerülhetetlen volt..." - írta hétfőn Kubatov.

Forrás: MTI/Kollányi Péter

"A Ferencváros nagyra értékeli a vezetőedző Fradiért tett erőfeszítéseit, ugyanakkor úgy gondoljuk, hogy a csapat gyorsabb szakmai fejlődését egy új koncepció tudja biztosítani. Megtisztelő volt a magyar labdarúgás egyik élő legendájával együtt dolgozni, a Ferencváros sok sikert kíván Détári Lajosnak további szakmai karrierjéhez" - olvasható a klub hivatalos honlapján.

A Ferencváros kedden mutatja be az új vezetőedzőt. A Nemzeti Sport úgy értesült, hogy Hollandiából érkezik az új tréner. "Egy német-francia edzőpárossal, két holland szakemberrel és egy német trénerrel tárgyalunk" - ismerte el Kubatov a Facebookon.

A Fradi vasárnap 2-1-re kikapott az Újpesttől, és négy forduló után egy győzelemmel, két döntetlennel és egy vereséggel áll a bajnokságban. A szurkolók már tavaly kikezdték az egykori világválogatott játékost, hogy nincs taktikája a csapatnak, Détári a Pápa ellen 4-1-re megnyert bajnoki után ironikusan üzent is a szurkolóknak, hogy ők edzés helyett csak kártyáznak.