Nyilvános hisztije után elvonóra megy a Green Day énekese

Green Day: Kill The DJ
Vágólapra másolva!
Billie Joe Armstrong a hétvégén egy Las Vegas-i fesztiválon borult ki a színpadon, és még a gitárját is összetörte. Most egy klinikán kezelik, és a Green Day le is mondta néhány soron következő promóciós fellépését.
Vágólapra másolva!

Azt egyelőre nem tudni, hogy a Green Day gitáros-énekesét kábítószer- vagy alkoholfüggőség miatt kezelik, csak annyi biztos, hogy valaminek a fogyasztását túlzásba vitte az utóbbi időben. Armstrong a hétvégén a Las Vegas-i iHeartRadio nevű fesztiválon kevesellte a zenekarnak maradt játékidőt, és heves anyázásba kezdett a színpadon: "Egy kibaszott percünk maradt? Kibaszottul vicceltek velem. Mi a fasz!? Én nem a kibaszott Justin Bieber vagyok!" - kiabálta többek között magából kikelve Armstrong, és a csaknem kétperces tiráda végén összetörte a gitárját is, ahogyan csak a legnagyobbak szokták.

Most a zenekar a gyógykezelést bejelentő közleményében bocsánatot kért a fesztivál szervezőitől is, mondván, hogy nem rövidítették meg a műsoridejüket. A Green Day lemondta a következő néhány promóciós eseményét is, amelyekkel a héten megjelenő, iUno! című lemezüket népszerűsítenék, bár bizonyos szempontból ennél a kirohanásnál nem is kell jobb promóció.