3,5 milliárdos szállodát adtak át Győrben

Vágólapra másolva!
A hotel a 30 milliárdos győri Eto Park projekt utolsó ingatlanfejlesztése volt.
Vágólapra másolva!

Egy négycsillagos, 3,5 milliárd forintból megépült hotel átadásával lezárult a QUAESTOR-csoport több mint 30 milliárdos ingatlanfejlesztése, az ETO Park projekt Győrben - hangzott el a szálloda keddi avatóünnepségén.

Tarsoly Csaba, a cégcsoport elnök-vezérigazgatója az eseményen arról beszélt: az ETO Park Hotel kilencven embernek ad munkát, ezzel félezer közelébe emelkedett a komplexumban dolgozók száma. Hangsúlyozta, hogy nem támogatásokkal, munkanélküli segéllyel lehet egy országot felépíteni, hanem munkával, munkahelyteremtéssel.

Szijjártó Péter, a Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági államtitkára az eseményen arról beszélt, hogy jó helyre került a stadionfejlesztési támogatás és az Új Széchenyi Terv 250 millió forintja. Mint mondta, négy létesítmény épült meg az ETO Park projekt részeként: egy "családbarát plaza", Közép-Európa legmodernebb sportkomplexuma, "amelyet Európában bárhol örömmel fogadnának el", labdarúgó-akadémia, kollégium és gimnázium, valamint az üzleti, a sport- és a konferenciaturizmust is kiszolgáló hotel.

A győri sportsikerekre utalva megjegyezte: a magyar sport ékkövei után a magyar stadionok ékköve is a kisalföldi megyeszékhelyé.