Vágólapra másolva!
Október 15-ig 19 ezer bérlet kelt el a december 4-16-a közötti nőikézilabda-Eb-re. A házigazda szerb szövetség tájékoztatása szerint az újvidéki csoportba a legtöbb belépőt a magyar szurkolók váltották meg.

A Szerb Kézilabda Szövetség tájékoztatása szerint október 15-ig mintegy 19 ezer bérlet kelt el a december 4. és 16. közötti női Európa-bajnokság csoportmérkőzéseire.

A belgrádi A csoportban (Norvégia, Ukrajna, Szerbia, Csehország) a vendéglátókon kívül a norvégek vették meg a legtöbb bérletet, a nisi B csoportban (Svédország, Franciaország, Dánia, Macedónia) a várakozásoknak megfelelően a macedón szurkolók állnak az élen a bérletvásárlásban.

Az újvidéki C csoportban (Horvátország, Németország, Magyarország, Spanyolország) a magyar válogatott szimpatizánsai vették meg a legtöbb bérletet, míg a verseci D csoport (Románia, Montenegró, Oroszország, Izland) jegyeladásairól nem tájékoztatott a szövetség, írja a Magyar Szó.

A bérletek eladása megszűnt, mostantól csak az egy napra (két mérkőzésre) szóló belépőjegyeket lehet megvásárolni a Tickets.rs honlapon.