Lövés követte a kurva anyázást a Barátok köztben

barátok közt, bk, berényi miklós, szőke zoltán
Vágólapra másolva!
A Barátok közt-ben újabb leszámolásra került sor, a hosszú évek óta gonoszkodó Berényi Miklós került újfent bajba - régi ellenfele lőtt rá, "a kurva anyádat, dögölj meg!"-kiáltást hallatva. 16-os karikával ment a műsor, de ilyen szitok még nem hangzott el a szappanoperában.
Vágólapra másolva!

Szőke Zoltán karaktere, Berényi Miklós nemrégiben a Barátok közt-ben egy lerombolásra ítéltetett épületbe rohant be, a robbantás előtt, hogy megmentse fia életét. A robbanást túlélték, a romok közt szenvedtek, később Miklós majdnem megfulladt, végül kórházba került, de sérülései súlyosak voltak, lábait sem érezte - elképzelhető volt, hogy a karakter hosszabb időre lebénul. Ezt túlélte, de most Bartha Zsolt számolt le vele, egy ingerült kurva anyázás közepette - ami mérföldő a szappanopera történetében, mert ilye szitok még nem hangzott el benne.


"Hirtelen nehéz felsorolni, hány esetben volt Miki életveszélyben, de olyan történt, hogy annyira megverték a börtönben, hogy kómába esett. Volt, hogy jeges tóba lökték, rálőttek, leesett a tetőről, most pedig rárobbant egy épület, ahol a romok alá szorult, és közvetlen közelről megnézhette egy mozdony fényszóróját" - mondta az [origo]-nak a színész, hozzátéve, "nem mondom, kalandos egy élet, és akkor azt a rengeteg cselszövést, verekedést, verést, túszejtést, gyújtogatást és hasonló eseteket nem is említem".

Szőke Zoltán az akciódús forgatásokról itt sztorizott hosszabban. Hogy miért fogja túlélni Miklós a lövést, azt nem áruljuk el, de aki figyelmesen megnézi a jelenetet, könnyen rájön.