El akarta ásni a gyerekeit Szita Bence feltételezett gyilkosa

Vágólapra másolva!
Csikkeket nyomott el a fián, verte a lányait, és terrorizálta a családját a válófélben lévő felesége szerint Szita Bence egyik feltételezett gyilkosa, aki tagadja, hogy ő ölte volna meg a kisfiút, mint mondta: ő csak a sírját ásta meg.
Vágólapra másolva!

Éveken át kínozta a saját gyerekeit és terrorizálta feleségét Szita Bence egyik feltételezett gyilkosa - írja a szerdai Blikk. K. József viselt dolgairól a felesége mesélt a lapnak, elmondta, hogy férje a saját családjával is brutálisan viselkedett, és éveken át fenyegette családtagjait, hogy feldarabolja és elássa őket.

A nő szerint előfordult, hogy K. József égő cigarettacsikket nyomott el alig 13 éves fia tenyerében, vagy kékre-zöldre verte a lányait, ha nem szedték ki a tányérjába a levest, de előfordult, hogy felforrósított pénzérmét akart a gyermekei homlokába nyomni, ha nem engedelmeskedtek. K. József és felesége válópere a múlt héten kezdődött.

A Blikk úgy tudja, hogy K. József, miután B. Józseffel és P. Erikával a múlt hét hétfőn megölte a 11 éves Szita Bencét, kínosan ügyelt arra, hogy az árulkodó nyomokat eltüntesse: véres ruháját anyósa lakásán egy fekete zsákba rejtette.

K. József a Blikk szerint a rendőrségen tagadta, hogy köze lenne a gyilkossághoz, mint mondta ő csak a gyerek sírját ásta meg, és azt is csak azért, mert megfenyegették, hogy kiirtják a családját. Szita Bence nevelőanyja kedden tett beismerő vallomást, korábban tagadta, hogy köze lenne a gyilkossághoz, a kisfiú halálát pedig eltűnésként próbálta meg beállítani.