Vágólapra másolva!
Dzsudzsák Balázs a télen elhagyhatja a Dinamo Moszkvát, és állítólag a török Fenerbahce, valamint a portugál Benfica is érdeklődik iránta, írja a Nemzeti Sport.

Dzsudzsák korábban az [origo]-nak adott interjúban is elmondta, szó sincs arról, hogy elmenekülne Moszkvából, de folyamatosan dolgozik benne az érzés, hogy jó lenne feljebb lépni.

Ahogy akkor, úgy most is felhozta, nagyon nehéz megszoknia, hogy az orosz fővárosban állandóak a hatalmas dugók, és emiatt rendre órákig utazik az edzésre. Abban, hogy Dzsudzsákék a pocsék rajt után feltámadtak, és jelenleg már a kilencedik helyen állnak az edzőváltásnak is szerepe volt, és a magyar szélső úgy érzi, a román Dan Petrescu kedveli őt.

"Többször is hangsúlyozta, hogy a csapat egyik legfontosabb pillérének tart. Örülne, ha maradnék, jelentős szerepet szánna nekem, de ha menni akarok, nem gördít akadályt elé. Nem tud, és nem is akar olyan labdarúgóval harcolni, aki elvágyik a csapatából. Ő is pontosan tudja, egy játékos csak akkor képes száz százalékot nyújtani, ha jól érzi magát a bőrében" - nyilatkozta Dzsudzsák.

A Nemzeti Sport úgy tudja, a török Fenerbahce és a portugál Benfica is érdeklődik Dzsudzsák iránt, aki ugyan nem foglalkozik a pletykákkal, de azt elárulta, hogy német vagy spanyol csapat az álma.