Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Vese Calvadosszal

vese calvadosszal
Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Forrás: Táfelspicc

Elkészítési idő: nettó 15 perc, bruttó 15 perc

Alapanyagok:

  • 4 db borjúvese megtisztítva
  • 2 dl Calvados
  • 10 dkg vaj
  • 3 gerezd fokhagyma szétlapítva

A veséket feldarabolom, közepes lángon 5 percig pirítom a vajban. A lángot magasra veszem, meglocsolom a Calvadosszal, közben folyamatosan rázogatom. Pár perc után lehúzom a tűzről, sózom, burgonyafánkkal tálalom. Vagy amivel akarják, de tunkolni lesz mit mellőle.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről