Vágólapra másolva!
Ricardo Moniz csak a győzelemmel lenne elégedett, Tomislav Sivic pedig biztos benne, hogy csapata jól fog játszani a labdarúgó NB I 26. fordulójának vasárnapi zöld-fehér rangadóján, amikor a tabella kilencedik helyén álló Paks a hatodik Ferencvárost fogadja.

Ricardo Moniz, a Fradi vezetőedzője szerint létfontosságú lesz a dobogóért vívott harcban a Paks elleni meccs. "Mindent, vagy semmit, ilyen szellemben vágunk neki a mérkőzésnek" - kezdte a klub hivatalos honlapjának a holland szakember. "A kapu előtt javulnunk kell, hiszen ugyan a Ligakupa-döntőben öt gólt lőttünk, de az azt követő bajnokin már nem tudtunk élni az előttünk kínálkozó nagy lehetőségekkel. A Paks és a mi csapatunk között sok a közös vonás. Nekik is sok tehetséges játékosuk van, és képesek az extrém ingadozásra. Ők például egyik hétvégén hat gólt lőttek az Újpestnek, majd legközelebb kikaptak a Honvédtól."

A paksiak vezetőedzője, Tomislav Sivic elmondta, hogy igyekeztek kitalálni valamit, ami a Ferencváros ellen működhet, de nagyon nehéz dolga lesz a Paksnak vasárnap. "Nem mondom azt, hogy biztosan nyerünk, de azt, hogy jól fogunk játszani, azt biztosra veszem. Hogy ez mire lesz elég, az majd kiderül. Az FTC a magyar labdarúgás egyik legjobb márkája, talán az Újpest még ilyen. Mindkét klub nagy múltra tekinthet vissza, és ellenük játszani mindig nagy öröm, minden csapat számára. Az ellenfélnél Böde jó játékos, aki meghatározó lett a Ferencvárosnál. Ricardo Moniz is azt nyilatkozta róla nemrég, hogy náluk csak ő rúgja a gólokat, a többiek nem törik magukat. Megnéztem én is a mi statisztikánkat, amiből kitűnik, hogy Báló Tamás 2008-ban lőtt utoljára gólt. De én mégis szeretem őt, és tisztelem a játékát" - fogalmazott Sivic.