A tévében mennek tovább Erőss Zsolt műsorai

Vágólapra másolva!
Sajnálattal vette tudomásul az OzoneNetwork, hogy munkatársuk, Erőss Zsolt, az OzoneGPS műsorvezetője, Magyarország vezető expedíciós hegymászója, és Kiss Péter a 2013-as Kancsendzönga expedíció másik csúcsmászója, a csúcsról való ereszkedés közben 8000 méter körüli magasságban eltűnt.
Vágólapra másolva!

Annak ellenére, hogy a himalajaexpedicio.postr.hu olvasható helyszíni tudósítások szerint minimális az esély az életben maradásukra, az OzoneNetwork TV összes munkatársa bízik a sportemberek kitartásában és szerencséjében - közölte a csatorna. A volt kollégák remélik, hogy belátható időn belül mégis előkerülnek a hegymászók.

"Az OzoneGPS című öko-, és felfedező műsorunkat Zsolt nagy szeretettel készítette. Hinni akarjuk, hogy hamarosan visszatér és ismét együtt dolgozhatunk vele. Az OzoneNetwork Televízió vezetősége úgy döntött, hogy amíg nincsenek egyértelmű hírek az eltűnt hegymászókról, addig Erőss Zsolt aktuális, az expedíció indulása előtt pár nappal rögzített műsorai, az expedíciós társai egyetértésével továbbra is adásban maradnak" - áll a szövegben.