Vágólapra másolva!
Nicklas Bendtnerért öt klub is ajánlatot tett, és mivel az Arsenal mindegyiket elfogadta, a dán csatár maga dönt arról, hol folytatja.

Bendtner az előző idényben a Juventusban szerepelt kölcsönben, igaz, kilenc meccsen mindössze 346 perc jutott neki, és gólt egyet sem sikerült szereznie. A szerződése jövő nyáron jár le a londoniaknál, és több csapat is vitte volna, klubja pedig öt kérő ajánlatot is elfogadta.

"Két héten belül kell döntenem, és a kérők mindegyike jó csapat. Nagyon fontos választás előtt állok, oda kell mennem, ahol tényleg engem akarnak. Egy focistát egyetlen dolog tesz boldoggá, ha folyamatosan játszik" - nyilatkozta a 25 éves támadó.

A Sun című angol lap úgy tudja, a Borussia Mönchengladbach, az Eintracht Frankfurt és a Besiktas is szerepel azok között, akiknek az ajánlatát az Arsenal elfogadta. Bendtner azt mondta, nem feltétlenül topcsapathoz igazol, mert egyelőre a minél több játéklehetőség az elsődleges. "Most teszek egy lépést hátra, hogy aztán hármat léphessek majd előre".