Őrizetbe vették a gyerekeit megmérgező nőt

Vágólapra másolva!
A 30 éves nő négy gyerekét mérgezte meg, majd magával is megpróbált végezni. 
Vágólapra másolva!

Őrizetbe vették a rendőrök azt a 30 éves kecskeméti nőt, aki a gyanú szerint vasárnap megmérgezte négy kisgyermekét, majd megpróbált magával is végezni. A rendőrség már emberölés kísérletének gyanúja miatt nyomoz - írja a Baon.hu című helyi lap.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya korábban súlyos testi sértés kísérlete miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen, mert a rendelkezésre álló adatok szerint június 23-án, vasárnap egy kecskeméti lakásból mérgezés gyanújával szállítottak kórházba egy asszonyt és négy gyermekét.

A büntetőeljárást a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálati osztálya június 25-én átvette, és emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt hallgatta ki gyanúsítottként F.-né B. Melinda 30 éves kecskeméti lakost. A nőt a rendőrség június 26-án őrizetbe vette, és kezdeményezi előzetes letartóztatását - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata.

A mérgezés gyanújával kórházba szállított kisgyermekek jól vannak, a lap információi szerint a nő még kórházi ápolásra szorul.