Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

A Lednagyker alapítója az Év Fiatal Vállalkozója

A Lednagyker 24 éves alapítója, Szórádi Bence lett az Év Fiatal Vállalkozója
Vágólapra másolva!
A 24 éves, győri Szórádi Bence először azokat a ledeket adta el, amiket a diplomamunkájához fejlesztett. Ma webáruháza van, és megkapta az Év Fiatal Vállalkozója címet.
Vágólapra másolva!

A villamosmérnökként végzett fiatalember története igazi sikersztori. Két dolog érdekli igazán: a fizika és a kereskedelem. Ezeket gyúrta össze huszonnégy éves korára egy sikeres üzletté.

A Lednagyker 24 éves alapítója, Szórádi Bence lett az Év Fiatal Vállalkozója Forrás: FIVOSZ

Szórádi Bence már a középiskolai évek alatt saját műszaki fejlesztésein dolgozott, a győri Széchenyi István Egyetem villamosmérnöki szakának elvégzése után pedig LED fényforrásokkal kezdett kereskedni.

Tanulás és munka

Először a diplomamunkája keretében létrehozott saját LED fényforrását értékesítette, amiből több száz darabot adott el saját márkanév alatt, majd Németországból importált termékeket. Ennek köszönhetően tevékenységére sorra figyeltek fel a piac szereplői, és mára a LEDNAGYKER webáruház Magyarország meghatározó LED fényforrás értékesítőjévé vált, ami saját csatornái mellett számottevő viszonteladói hálózattal is rendelkezik.

"Bízom benne, hogy példámon keresztül más fiatalok is veszik majd a bátorságot és belevágnak saját ötleteik megvalósításába.” - mondja Szórádi Bence.

Kovács Patrik, a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének alapító elnöke szerint: „Szórádi Bence bebizonyította, hogy nem csak Budapesten lehet sikeres egy fiatal, ha vállalkozni akar. Bence kitűnő példája annak, hogyan lehet egyszerre tanulni és érvényesülni az üzleti életben. Úgy kapta kézhez a diplomáját, hogy amikor kilepett a munkaerőpiacra már megteremtette saját és jelenlegi munkatársai munkahelyét.”

Az Év Fiatal Vállalkozója cím nyertese az év során számos nemzetközi eseményen képviselheti a hazai üzleti szférát.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről