Vágólapra másolva!
Semmit sem fog kockáztatni a sérüléssel bajlódó Nagy László, amikor az Eb-szereplésről kell majd döntenie.

„Semmi sem dőlt még el, de addig nem vállalhatok el egyetlen szereplést sem, amíg a térdemet nem érzem százszázalékosan gyógyultnak" - nyilatkozta a Telekom Sporthír Szolgálatnak a klasszis átlövő.

Nagynak még november 17-én sérült meg a térde, s bár az orvosok nem ítélték súlyosnak az esetet, azóta nem sikerült rendbe jönnie. "Hetek óta végzem a regenerációs gyakorlatokat, kezelésekre is járok, de a gyógyulás ennek ellenére is lassabb a reméltnél. Várom a jövő hét elején az érintett szakorvosok konzultációjának az eredményét, emellett a szervezetem visszajelzéseiből magam is olvasni igyekezek. A tanácsokat mérlegelve a végső szót nekem kell majd kimondanom” - nyilatkozta a nemrégiben a világ legjobb jobbátlövőjének megszavazott kézis.

A sérülés komolyságát mutatja, hogy bár a válogatottnál még nem döntöttek Nagy Eb-szerepléséről, klubja, az MKB-MVM Veszprém már szombaton leigazolta Hannoverből az ott légióskodó Mocsai Tamást. A klub honlapján azt írták, Nagy László sérülése miatt erősítenek.

Mocsai az ősszel szintén térdsérülést szenvedett, ezért nem is vehetett részt a válogatott debreceni edzőtáborozásán, ahogy az azt követő Spanyolország elleni barátságos előkészületi mérkőzésen sem.